БИЉНИ ЧАЈЕВИ И МЕШАВИНЕ

(цене се односе искључиво на нашу продавницу у Голсвордијевој 5)

 

 

Мате зелени

Мате је врста биљке која расте као грм или мало дрво, зелених листова. Национално пице у Јужној Америци. Мате садржи практично све витамине и минерале неопходне за очување дуговечности. Овај чај освежава и чисти организам, ублажава стрес и смањује умор и напетост мишића. Одличан је за јачање отпорности и успорава старење.

430 дин/100гр 230 дин/50гр

Мате Кул & Фреш

Мате чај, лимунова трава, кора лимуна, нана. Освезавајућа арома.

404 дин/100гр 212 дин/50гр

Алоја Вера и Женшен Анти-Ејџинг

Мате, слатки корен, цимет, мирођија, лимун-вербена, алоја вера, коприва, листићи црвене рибизле, листићи пеперминта, женшен. Освежавајући укус црвене рибизле.

575 din/100 gr 302 din/50gr

Хиљаду и Једна Ружа

Мешавина жутике, коре нара, вучјитрна, латица руже, шипурка, коре шипка, парчића цимета, листића купине, зеленог оваса и листића нане. Лаганог воћкасто-циметастог укуса, са нотом руже.

524 дин/100гр 275 дин/50гр

Камилица(100% цвет)

Камилица има снажно умирујуће дејство, олакшава стомачне тегобе, као и симптоме прехладе.

139 дин/50гр

Нана

Чај од нане ублажава симптоме прехладе, олакшава варење и делује против несанице и главобоље.

112 дин/50гр

Нана(цео лист)

За разлику од класичне нане, листови се суше цели, а не сечени. Препорука је здробити их прстима приликом припреме како би се добио потпунији укус чаја…ово ће оставити освежавајућ мирис нане на вашим прстима.

59дин/25гр

Хибискус

Чај од хибискуса снижава крвни притисак, штити срце и делује као снажан антиоксидант.

146 дин/100гр  77 дин/50гр

Цвет липе

Oмиљен због свог слатког и пријатног укуса, овај чај смањује нервну напетост, а приписују му се и многа друга лековита својства, међу осталима као средство против хипертензије и природни антикоагуланс.

 112 дин/50гр

 Ртањски чај (Сатуреја монтана)

Добро познат у народу, чај од ове биљке је вековима коришћен у лечењу тегоба дисајних органа, као и урогениталног тракта.

146 дин/100гр  77 дин/50гр

Comments are closed.